EuskalEtxeak. Portal de y para los centros vascos

  1. Inicio
  2. Actualidad
  3. Quart de Poblet
  4. Euskara ikastaroak 2016-2017 Valentzian

Euskara ikastaroak 2016-2017 Valentzian

escrito por Quart de Poblet    martes, 20 de septiembre de 2016

 
 Cursos euskera 2016-2017
 
EUSKARA IKASTAROAK 2016-2017

Euskaltzaleok, Valentziako Euskal Etxeak aurtengo euskara ikastaro berriak aurkezten ditu. Irailak batetik aurrera matrikula zabalik. Maila guztiak eskainiko ditugu betiko lekuan,(Raco de la Corbellan)
Anima zaitezte eta eman izenak.

Un any més Euskaltzaleok obri el termini de matriculació per als seus cursos d'euskera. Durant tot el mes de setembre es podran formalitzar les matrícules per començar a l'octubre amb les classes.

Cursos d'euskera de Euskaltzaleok 2016-2017

Nivells:
Oferim diferents nivells, Inicial, segon, tercer i superior, els grups són reduïts per facilitar l'aprenentatge. Només en els cursos de nivell inicial comptem amb grups més nombrosos ja que la demanda és més gran.

Horaris:
Les classes són un dia o dos a la setmana (de dimarts a dijous en funció del grup) tenen una durada d'entre dues i tres hores (segons el grup) i es complementen amb activitats pràctiques conjuntes per a tots els grups els últims divendres de cada mes.

Preus:
Per facilitar la matriculació dels cursos aquets són de caràcter trimestral i es paguen de manera independent, els preus són econòmics i ajustats al moment, no pretenem guanyar diners amb ells si no fomentar l'ús i coneixement de l'euskera.
A banda de la matrícula les persones hauran de comprar el material didàctic per a tot l'any, uns 20-25 € en total. En funció del curs es treballarà amb un material o un altre.

Lloc:
Les classes s'imparteixen a l'aula del Racó de la Corbella, al carrer Maldonado 46, al costat de la Plaça del Pilar, al barri de Velluters.

matriculació:
Es realitza al setembre, les persones interessades han de posar-se en contacte amb Euskaltzaleok i indicar el nivell en què es volen matricular. Un cop se sàpiga el nombre total de persones per grup es tancaran els horaris i l'Euskal Etxea es posarà en contacte per a indicar el dia i hora en què comencen les classes.

 
Euskaltzaleok Valentziako Euskal Etxea

http://www.euskaltzaleok.net

Cursos euskera 2016-2017
Comentarios
RSS
¡Sólo los usuarios registrados pueden escribir comentarios!

 Compártelo